Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Zutphen

Voor uw timmerwerken in Zutphen

Zoekt u een specialist die uw gewenste timmerwerken in Zutphen kan vervaardigen? Schakel Timmerfabriek Budding in. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van deuren op maat en kozijnen op maat. Maar ook voor uniek toogwerk of een andere ambachtelijke houtbewerking bent u bij ons timmerbedrijf aan het juiste adres. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee. U bereikt onze timmerfabriek door 0318 – 481 842 te bellen in Zutphen.

Als u deuren op maat wenst in Zutphen

Wenst u deuren op maat? Onze timmerfabriek realiseert graag precies wat u wenst. Het vervaardigen van uw unieke deur gebeurt in onze timmerfabriek. Voor het bewerken ervan gaan we naar onze eigen spuiterij. Hiervoor passen we uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken toe. Wist u dat al onze deuren aan de hedendaagse eisen voldoen? Die zekerheid garanderen wij u, ook al dragen onze deuren op maat met authentiek profiel die echte klassieke uitstraling. Kortom, laat ons uw gewenste deuren op maat vervaardigen, bewerken en monteren.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Waar u onze timmerfabriek ook voor in kunt schakelen, is het maken van kozijnen op maat. Uw nieuwe kozijnen worden gemaakt van de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Met deze kozijnen op maat geeft u uw pand in Zutphen een zeer sfeervolle uitstraling. Welke maat, kleur en vormgeving wenst u? Wij garanderen u een uiterst zorgvuldige voor- en nabewerking.

zutphen

Zo bent u straks de gelukkige eigenaar van kozijnen op maat die een zeer lange levensduur hebben, kwalitatief hoogstaand, onderhoudsvrij en voorzien zijn van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Toogwerk als houtbewerking

Als ambachtelijk timmerbedrijf zijn wij zeer gespecialiseerd in houtbewerking. Denk bijvoorbeeld aan uniek toogwerk. Hiermee kunnen we elk raam en iedere deur perfect passend krijgen. Welk soort toogwerk wenst u? Wij kunnen de bovenzijde van uw deur of raam in een traditionele boog brengen of juist een meer moderne vorm van houtbewerking toepassen. Elk toogwerk realiseren we door samengestelde, kleine stukken hout in een mal tot de gewenste vorm te profileren. Welke soort houtbewerking wenst u in Zutphen?

Wenst u ook timmerwerken van onze timmerfabriek in Zutphen?

Zoekt u in Zutphen naar een specialist in houtbewerking? Timmerfabriek Budding vervaardigt graag uw gewenste deuren op maat, kozijnen op maat of uniek toogwerk. Bel naar 0318 – 481 842, mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan. Voor al uw timmerwerken in Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte