Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Kozijnen

Houten kozijnen maatwerk

Hout is een natuurproduct en geeft uw huis een kwalitatieve en sfeervolle uitstraling. Voor houten kozijnprofielen maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Vanzelfsprekend houden wij met de inkoop rekening met de ecologische aspecten als wij kozijnen vervangen. Het hout is afkomstig van speciale productiebossen waar op verantwoorde wijze wordt gekapt.

De houten kozijnen van Timmerfabriek Budding zijn leverbaar in elk gewenste uitstraling, kleurstelling en vormgeving. Modern tot tijdloos, of klassiek wij vervullen uw wensen en wel in elke kleur en glans. De zorgvuldige voor- en nabewerking garanderen de kwalitatief hoogstaande producten en een lange levensduur. En er is dan ook relatief weinig onderhoud nodig. Uiteraard afgewerkt met volledig inbraakwerend hang en sluitwerk, dat voldoet aan het politiekeurmerk.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Voor ambachtelijk vakwerk

Bent u op zoek naar een timmerfabriek waar de vaklieden nog ambachtelijke producten kunnen vervaardigen? Dan zit u goed bij Timmerfabriek Budding. Wij zijn veelzijdig als het gaat om kozijnen, ramen en deuren. We hebben aandacht voor details, maar kunnen net zo gemakkelijk standaard lijstwerk vervaardigen. Tevens kunt u ons vragen voor restauratiewerk en het vervaardigen van klassiek uitgevoerde profielen, die voldoen aan alle veiligheidseisen. Waar kunnen wij u mee helpen?

Aanbod van onze timmerfabriek

Wij maken in onze timmerfabriek authentiek werk, dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen van dit moment. Zo kunnen we klassieke kozijnen met schuiframen voor u produceren, die tevens zijn voorzien van robuust hang- en sluitwerk. Maar wij maken veel meer dan dat:

 • Toogwerk
 • Kozijnen
 • Ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Daarom is het belangrijk dat deze er smaakvol en verzorgd uitziet. We kunnen u helpen bij het ontwerp en vertellen u over de mogelijkheden voor productie. In onze timmerfabriek kunnen we bijvoorbeeld alle kleuren voor u spuiten. Daarvoor gebruiken we milieuvriendelijke verven en lakken op waterbasis. Ook denken we na over anti-tochtkaders met folie om ervoor te zorgen dat uw ramen zo min mogelijk warmte doorlaten. Het spreekt voor zich dat wij uw ramen en deuren ook kunnen plaatsen.

Zo onderscheiden wij ons

Wanneer u een timmerfabriek nodig heeft, dan heeft u een ruime keuze. Wij realiseren ons dat ook. Daarom doen we steeds onze best om ons positief te onderscheiden van onze klanten. U vindt bij ons dan ook:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Onze timmerfabriek inschakelen?

Heeft u een klus voor ons en wilt u graag dat wij voor u aan de slag gaan? Dan horen wij graag van u. We kunnen dan de mogelijkheden, uw wensen en het kostenplaatje bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt dan bellen naar 0318 – 481 842 of een e-mail sturen naar info@timmerfabriekbudding.nl. Vervolgens zullen onze vakkundige medewerkers u zo spoedig mogelijk antwoorden. Wilt u oog voor detail, authentiek vakmanschap en toch de modernste veiligheidseisen? Kiest u dan voor onze timmerfabriek!

Vrijblijvende offerte