Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Rheden

Voor uw timmerwerken in Rheden

Timmerfabriek Budding is graag uw partner voor unieke timmerwerken in Rheden. Wenst u deuren op maat, kozijnen op maat of uniek toogwerk? Wij hebben zeer veel ervaring in het realiseren hiervan. Heeft u al een bepaalde (ambachtelijke) houtbewerking in gedachten? Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en informeren u graag over uw mogelijkheden. Schakel onze timmerfabriek in door naar 0318 – 481 842 te bellen in Rheden.

Deuren op maat in Rheden

Onze timmerfabriek kan uw gewenste deuren op maat voor u realiseren. Het vervaardigen ervan gebeurt in onze timmerfabriek. Het bewerken in onze eigen spuiterij. Voor het verven en lakken gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen producten. Wij wijzen u graag op het feit dat al onze deuren voldoen aan de hedendaagse eisen. Dus al dragen onze deuren op maat met authentiek profiel die echte klassieke uitstraling, u bent verzekerd van topkwaliteit. Kortom, laat ons uw gewenste deuren op maat realiseren.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Naast het realiseren van deuren kunt u onze timmerfabriek ook inschakelen voor kozijnen op maat. Wij maken deze van de beste kwaliteit tropisch hardhout, namelijk dark red Meranti. Wilt u uw pand in Rheden een nieuwe, sfeervolle uitstraling geven? Met onze houten kozijnen op maat lukt u dat gegarandeerd. U kiest de maat, kleur en vormgeving. Wij zorgen voor een zorgvuldige voor- en nabewerking.

rheden

Wij realiseren kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat. Met een zeer lange levensduur en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Bij interesse in toogwerk als houtbewerking

Om deuren en ramen perfect passend te krijgen, hebben wij ons gespecialiseerd in diverse vormen van houtbewerking. Zo kunnen wij door middel van toogwerk de bovenzijde van uw deur of raam in elke gewenste vorm krijgen. Een toogwerk dat vaak gekozen wordt, is een traditionele boog. Maar ook voor liefhebbers van moderne vormen, weten wij de juiste houtbewerking toe te passen. Het realiseren van toogwerk gebeurt door samengestelde, kleine stukken hout in een mal tot de gewenste vorm te profileren. Laat ons u vrijblijvend adviseren welk soort houtbewerking gepast is voor uw pand in Rheden.

Kies in Rheden voor timmerwerken van onze timmerfabriek

Wenst u in Rheden deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk? Schakel Timmerfabriek Budding in. Uw specialist in houtbewerking. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 – 481 842, te mailen naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voor het realiseren, bewerken en monteren van al uw timmerwerken in Rheden.

Vrijblijvende offerte