Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Nijmegen

Voor uw timmerwerken in Nijmegen

Bent u op zoek naar een ervaren timmerbedrijf voor uw timmerwerken in Nijmegen? Bij Timmerfabriek Budding staan uw wensen centraal. We luisteren goed, denken mee en ontwerpen exact wat u wilt. Of dat nou deuren op maat of kozijnen op maat zijn. Maar ook voor toogwerk en ambachtelijke houtbewerking bent u bij onze timmerfabriek aan het juiste adres. Bel naar 0318 – 481 842 als u een timmerproject voor ons heeft in Nijmegen.

Als u kozijnen op maat wenst in Nijmegen

Heeft u interesse in kozijnen op maat? De houten kozijnen van Timmerfabriek Budding zijn leverbaar in elke gewenste uitstraling, kleurstelling en vormgeving. Voor onze kozijnen op maat gebruiken wij de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Hiermee geeft u uw huis een zeer sfeervolle uitstraling. Onze werkwijze staat bekend om zijn zorgvuldige voor- en nabewerking. Hiermee garanderen wij u kwalitatief hoogstaande, onderhoudsvrije producten met een lange levensduur. Onze kozijnen op maat zijn tot slot afgewerkt met inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Klassieke timmerwerken zoals deuren op maat

Ook voor deuren op maat bent u bij onze timmerfabriek aan het juiste adres. Wenst u een unieke deur in Nijmegen? Wij realiseren deze in onze timmerfabriek. Het spuiten van uw gewenste deur gebeurt in onze eigen spuiterij. Wij werken hier uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken. Wenst u deuren op maat met een authentiek profiel?

Nijmegen

Wij vervaardigen graag deuren in een klassieke uitvoering, die volledig voldoen aan alle hedendaagse eisen. Uiteraard verzorgen wij ook het plaatsen van uw gewenste deuren op maat voor u.

Unieke houtbewerking bij toogwerk

Als specialist in houtbewerking kunnen wij elk raam en elke deur passend krijgen. Zo kunnen we de bovenzijde ervan een gebogen vorm geven door middel van toogwerk. Binnen onze afdeling houtbewerking kunt u kiezen uit allerlei soorten toogwerk. Van traditionele bogen tot moderne vormen. Voor de realisatie van toogwerk maken wij een unieke mal. Deze wordt met samengestelde, kleine stukken hout tot de gewenste vorm gebracht. Dankzij onze ervaring met deze kant van houtbewerking kunnen we ook uw deur of raam in Nijmegen passend krijgen.

Schakel onze timmerfabriek in vanuit Nijmegen

U begrijpt, voor al uw timmerwerken in Nijmegen, is Timmerfabriek Budding uw professionele partner. Wenst u deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere houtbewerking? Schakel ons in via 0318 – 481 842, stuur een mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag naar Nijmegen voor uw timmerwerken!

Vrijblijvende offerte