Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Nijkerk

Voor al uw timmerwerken in Nijkerk

Timmerfabriek Budding is al veelvuldig in Nijkerk ingeschakeld voor het realiseren van allerhande timmerwerken. Denk aan deuren op maat, kozijnen op maat en uniek toogwerk. Welke vorm van (ambachtelijke) houtbewerking mogen wij voor u realiseren? Maak een afspraak met ons. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en wijzen u graag op alle mogelijkheden. Neem contact op met onze timmerfabriek door 0318 – 481 842 te bellen in Nijkerk.

Deuren op maat in Nijkerk

Laat onze timmerfabriek weten hoe uw gewenste deuren op maat er precies uitzien. Dan brengen wij uw wensen tot werkelijkheid in onze timmerfabriek. Het bewerken van uw deur(en) gebeurt in onze eigen spuiterij. Het verven en lakken gebeurt uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen producten. Bij ons weet u zeker dat al onze deuren aan de hedendaagse eisen voldoen. Zelfs bij onze deuren op maat met authentiek profiel, die een echte klassieke uitstraling dragen, bent u verzekerd van topkwaliteit. Kortom, wat voor een deuren op maat mogen wij voor u realiseren?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Onze timmerfabriek realiseert ook kozijnen op maat. Deze maken wij van de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Met deze houten kozijnen op maat geeft u uw pand in Nijkerk een compleet nieuwe, sfeervolle uitstraling. De maat, kleur en vormgeving kiest u. De zorgvuldige voor- en nabewerking verzorgen wij. Wenst u kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat?

Nijkerk

Die van ons hebben een zeer lange levensduur en zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Als u geïnteresseerd bent in toogwerk als houtbewerking

Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse vormen van houtbewerking. Door middel van toogwerk kunnen we de bovenzijde van uw deur of raam in elke gewenste vorm krijgen. Wat voor een toogwerk wenst u? Een traditionele boog? Of bent u een liefhebber van moderne vormen? Voor elke variant weten wij de juiste houtbewerking toe te passen. Toogwerk wordt gerealiseerd door samengestelde, kleine stukken hout in een unieke mal tot de gewenste vorm te profileren. Wij adviseren u graag en vrijblijvend over welk soort houtbewerking gepast is voor uw pand in Nijkerk.

Kies in Nijkerk voor timmerwerken van onze timmerfabriek

Mogen wij deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk voor in Nijkerk realiseren? Neem contact met Timmerfabriek Budding op door te bellen naar 0318 – 481 842, te mailen naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Laat al uw timmerwerken in Nijkerk over aan deze specialist in houtbewerking.

Vrijblijvende offerte