Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten trappen

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Expert in houten trappen

Of u nu een wenteltrap heeft of gewoon een rechte trap, wij kunnen ervoor zorgen dat u binnenkort prachtige houten trappen heeft. Bij Timmerfabriek Budding is houtwerk onze specialiteit. We maken onder meer kozijnen, deuren, lijst- en toogwerk. Maar ook voor strakke trappen in de door u gewenste stijl, vorm en kleur kunt u bij ons terecht. Hiervoor maken we gebruik van verantwoord hardhout, dat uit speciale productiebossen komt. U kunt uw trap helemaal zelf ontwerpen, maar we kunnen ook zelf met u meedenken. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Veilig en verantwoord

Wist u dat wij het belangrijk vinden om aan het milieu te denken? Daarom maken wij graag gebruik van milieuvriendelijke soorten hout, die gekapt worden in speciale bossen. Favoriet is de dark red Meranti, een soort tropisch hardhout. Doordat we uw houten trap goed voor- en nabewerken gaat deze lang mee en is deze geschikt voor intensief gebruik. Ook zorgen we ervoor dat trappen volgens alle belangrijke veiligheidseisen is gebouwd. Tevens kunnen we robuuste leuningen plaatsen. Bespreek dit gerust met ons en we denken mee!

Keuze uit kleuren

Heeft u een kleurrijk interieur in uw woning of bedrijfspand? Of houdt u het liever rustig met neutrale tinten? In onze spuiterij kunnen wij uw trappen in de gewenste kleur spuiten. Dat doen we met behulp van milieuvriendelijke lakken en verven. In een aantal gevallen, afhankelijk van de kleuren en houtsoort, zijn er meerdere spuitgangen nodig. Vooraf laten we dit aan u weten, evenals het kostenplaatje. Tussen iedere spuitgang door bewerken we de houten ondergrond. Daarmee verkrijgen we een mooi en glad oppervlak.

Wij maken uw trap op maat

Wanneer u met ons in zee gaat, dan garanderen wij u houten trappen die volledig voldoen aan uw wensen. Dat is namelijk waar we naar streven: klanten die tevreden zijn met ons vakmanschap en op maat gemaakte houten producten.

Daarom doen we iedere dag opnieuw onze best om u de beste service te verlenen:

 • Daarom gebruiken we verantwoorde houtsoorten en milieuvriendelijke lakken.
 • Ook proberen we onze houten producten zo betaalbaar mogelijk te maken.
 • We helpen u met het bepalen van het ontwerp en de plaatsing van de trap.
 • Verder kunnen we u helpen met de complete verbouwing of renovatie van uw pand.
 • We leveren series trappen, maar ook unieke producten. Wat wenst u?

Houten trappen

Wij staan voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in onze houten producten of wilt u meer weten over de trappen die wij voor u kunnen produceren? Neemt u dan gerust contact op met een van onze vakmensen. Zij staan u graag telefonisch te woord via0 0318-481 842. U kunt ook een e-mail naar ons sturen. Hiervoor kunt u het online contactformulier op onze site gebruiken. Of stuur een bericht naar info@timmerfabriekbudding.nl. Voor veilige en kwalitatief goede houten trappen zijn wij zonder meer uw beste keuze!

Vrijblijvende offerte