Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten raamkozijnen op maat

Kozijn op maat van Timmerfabriek Budding

Voor houten raamkozijnen op maat raadpleegt u de ervaren professionals van Timmerfabriek Budding. Door ons ambachtelijk vakmanschap bent u altijd verzekerd van een kozijn op maat helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen. Onze professionals hebben aandacht voor detail en verliezen de hedendaagse veiligheidseisen voor houten raamkozijnen op maat nooit uit het oog. Lees snel verder hoe we voor u uw kozijn op maat maken of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen op maat voor uw woning of pand

U wilt natuurlijk dat uw woning of uw bedrijfspand helemaal naar uw persoonlijke wens is. Houten raamkozijnen op maat zijn een uitstekende stap in die richting. We begrijpen als timmerfabriek natuurlijk dat de juiste houten raamkozijnen op maat in uw woning of pand een belangrijk onderdeel zijn van de algehele uitstraling. Daarnaast is een kozijn op maat ook belangrijk voor de juiste sfeer in uw interieur. We maken uw houten raamkozijnen dan ook altijd van topkwaliteit tropisch hardhout. Tot slot staan we ook voor de renovatie van uw kozijnen klaar en spuiten en lakken we uw houten raamkozijnen op maat ook altijd helemaal naar wens met milieuvriendelijke materialen.

Houten raam kozijnen op maat

Uw betrouwbare partner

Wij zijn uw betrouwbare partner als het aankomt op houten raamkozijnen op maat. Bij het maken van een kozijn op maat, kunnen er onverwachte omstandigheden de kop op steken. Door onze flexibiliteit en onze heldere communicatie met u, komen we altijd tot een gepaste oplossing. Zo halen we altijd het hoogst mogelijke niveau op het gebied van houten raamkozijnen op maat. We zetten u als klant altijd op de eerste plaats als het aankomt op een houten kozijn op maat. En dat voor scherpe prijzen.

Onze voordelen met een houten kozijn op maat

Raadpleeg onze timmerfabriek voor houten raamkozijnen op maat. Kies voor ons voor een houten kozijn op maat en profiteer van het volgende:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Afwerking van houten raamkozijnen

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten raamkozijnen op maat voor uw woning of uw bedrijfspand? Neem dan vandaag nog contact op met Timmerfabriek Budding. Onze vaklieden maken elk houten kozijn op maat ambachtelijk en professioneel. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte