Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten kozijnen op maat Arnhem

Houten kozijnen

Voor houten kozijnen op maat voor uw ramen en deuren in Arnhem neemt u contact op met de ervaren professionals van Timmerfabriek Budding. Onze ervaren vaklui zorgen ervoor dat u uw houten kozijnen op maat precies krijgt zoals u die wilt hebben. Op die manier is uw woning of bedrijfspand in Arnhem binnen no-time zoals u wilt. Lees snel verder wat we allemaal kunnen doen qua houten kozijnen,of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Uw interieur en exterieur geven we een boost

Met houten kozijnen op maat geven we zowel uw interieur als uw exterieur een boost in Arnhem. Houten kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van het exterieur van uw huis. Daarnaast zijn ze ook bepalend voor de sfeer van het interieur van uw huis. Om de beste houten kozijnen op maat in Arnhem te garanderen, werken we bij Timmerfabriek Budding altijd met hoogwaardig tropisch hardhout. We zorgen er daarnaast voor dat uw kozijnen de kleur krijgen die u wilt. Hiervoor gebruiken we altijd milieuvriendelijke materialen. Wilt u uw huidige kozijnen laten renoveren? We staan ook klaar voor de renovatie van kozijnen.

Houten kozijnen op maat Arnhem

Veilig en voordelig

Als het op houten kozijnen op maat aankomt, zijn we een van de weinige nog echte klassieke ambachtelijke timmerfabrieken. Zodra we kozijnen maken voor u in Arnhem, kunnen zich onverwachte zaken voordoen. Door ons flexibel op te stellen en helder met u te communiceren, zorgen we altijd voor de juiste oplossing. Op die manier krijgt u van ons uiteindelijk altijd houten kozijnen op maat, volledig naar wens en in lijn met de hedendaagse veiligheidseisen in Arnhem. En dat allemaal voor scherpe prijzen.

Houten kozijnen schuren

Voordelen van onze houten kozijnen op maat in Arnhem

Kies voor onze timmerfabriek en voor onze houten kozijnen op maat en geniet met uw woning of bedrijfspand in Arnhem van de volgende voordelen:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten kozijnen op maat voor uw huis of pand in Arnhem? Neem dan contact op met de professionals van Timmerfabriek Budding. Onze mensen maken uw houten kozijnen voor uw ramen en deuren volledig op maat. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Arnhem? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte