Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten kozijnen op maat Apeldoorn

Houten kozijnen op maat in Apeldoorn

Houten kozijnen op maat voor uw deuren en ramen in Apeldoorn laat u maken door de vaklieden van Timmerfabriek Budding. Met onze expertise krijgt u uw houten kozijnen op maat precies zoals u ze wilt. Zodoende is uw huis of pand in Apeldoorn in een mum van tijd zoals u die altijd al wilde hebben. Lees hier hoe we u kunnen helpen op het gebied van houten kozijnen of neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen op maat van topkwaliteit

Onze houten kozijnen op maat van topkwaliteit zorgen ervoor dat zowel uw interieur als uw exterieur in Apeldoorn naar een hoger niveau worden getild. Het exterieur van uw woning of pand is uw visitekaartje, het interieur dient daarna de juiste sfeer te hebben. Daarom maken we onze houten kozijnen op maat altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit tropisch hardhout. We zorgen er vervolgens voor dat we de kozijnen in de kleuren schilderen die u wilt. Daarvoor gebruiken we altijd milieuvriendelijk materiaal. Wilt u uw huidige kozijnen in Apeldoorn laten renoveren? Ook voor de renovatie van kozijnen moet u bij ons zijn!

Kozijnen worden gemaakt in timmerfbriek

Ouderwets vakmanschap in Apeldoorn

Zodra u het heeft over houten kozijnen op maat, zijn we een van de weinige timmerbedrijven die nog echt ouderwets vakmanschap leveren. Met het maken van houten kozijnen op maat, kunnen er altijd ongewenste verrassingen voorkomen. Met onze flexibele instelling en door duidelijk en eerlijk met u te communiceren, vinden we altijd een gepaste oplossing voor elk probleem. Zo krijgt u van ons altijd houten kozijnen op maat zoals u die wilt hebben. En dat allemaal volgens de moderne veiligheidsrichtlijnen in Apeldoorn en voor voordelige prijzen.

Houten kozijnen op maat Apeldoorn

Voordelen van onze houten kozijnen op maat

Ga voor onze timmerfabriek voor onze houten kozijnen op maat en profiteer met uw huis of pand in Apeldoorn van het volgende:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten kozijnen op maat voor uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn? Neem dan contact op met de vaklieden van Timmerfabriek Budding. Onze mensen maken uw houten kozijnen voor uw ramen en deuren compleet op maat. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Apeldoorn? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte