Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten kozijnen op maat Amersfoort

Houten kozijnen op maat in Amersfoort

Houten kozijnen op maat voor uw deuren en ramen in Amersfoort laat u vervaardigen door de professionals van Timmerfabriek Budding. Met onze vakbekwaamheid krijgt u uw houten kozijnen op maat exact zoals u deze voor ogen heeft. Op die manier is uw woning of bedrijfspand in Amersfoort snel in de stijl waar u van droomt. Lees snel verder hoe we u van dienst zijn zodra het aankomt op houten kozijnen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen op maat van topkwaliteit

Onze houten kozijnen op maat van hoge kwaliteit optimaliseren elk interieur en exterieur in Amersfoort. Het exterieur van uw huis of bedrijfspand vormt altijd de eerste indruk voor bezoekers, het interieur dient daarna de juiste sfeer te hebben voor zodra uw bezoek binnen is, en voor uzelf natuurlijk. Om die reden zijn onze houten kozijnen op maat altijd van optimale kwaliteit tropisch hardhout. We spuiten en lakken vervolgens de kozijnen in elke kleur die u wenst. Daarvoor passen we altijd milieuvriendelijk materiaal toe. Wilt u uw huidige kozijnen in Amersfoort laten renoveren? Ook voor de renovatie van kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kozijnen op maat

Klassiek vakmanschap in Amersfoort

Als het gaat over houten kozijnen op maat, behoren wij tot de weinige timmerbedrijven die nog echt aan dit klassieke vakmanschap doen. Bij het vervaardigen van houten kozijnen op maat, kunnen er altijd complicaties optreden. Door onze flexibele instelling en door duidelijk en eerlijk te zijn in onze communicatie met u, vinden we altijd de juiste oplossing voor elk probleem. Zo krijgt u van ons altijd houten kozijnen op maat zoals u die voor ogen heeft. Deze voldoen altijd aan de moderne veiligheidsrichtlijnen in Amersfoort en u krijgt ze van ons altijd voor aantrekkelijke prijzen.

Houten kozijnen op maat Ede

Onze voordelen voor u in Amersfoort

Kies voor onze timmerfabriek voor onze houten kozijnen op maat en geniet met uw woning of bedrijfspand in Amersfoort van de volgende voordelen:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten kozijnen op maat voor uw huis of pand in Amersfoort? Neem dan contact op met de experts van Timmerfabriek Budding. Onze vaklui maken uw houten kozijnen voor uw ramen en deuren volledig op maat. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Amersfoort? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte