Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten deuren

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Mooie houten deuren

Bent u op zoek naar authentieke houten deuren voor een mooie uitstraling van uw woning of bedrijf? Dan zit u goed bij Timmerfabriek Budding. Wij maken namelijk deuren, ramen en kozijnen volledig op maat en naar wens. Of u nu een klassieke of moderne uitstraling wilt, wij maken het voor u mogelijk. Uw wensen staan daarbij voor ons centraal en wij luisteren hier goed naar. Wanneer u meer wilt dan enkel deuren, dan kunnen wij u ook helpen. Als onderdeel van Bouwbedrijf Budding kunnen we uw woning tevens compleet renoveren.

Meer over onze deuren

Met de deur in huis vallen doet u bij voorkeur met een mooi product. Een houten exemplaar heeft een luxe uitstraling en het past bij vrijwel iedere stijl. Verder zijn al onze ramen en deuren al in onze timmerfabriek in de kozijnen afgehangen. Ook voorzien we ze van het gewenste sluitwerk en beslag, zoals schilden, krukken en sluitwerk. Daarbij houden we er rekening mee dat ze aan het politiekeurmerk voldoen. Tot slot kunnen we uw houten binnen- of buitendeur ook voor u plaatsen. Zelf heeft u er dus geen omkijken naar!

Alle kleuren mogelijk

Welke kleur wilt u graag? Omdat wij uw houten deur zelf maken, kunnen we volledig maatwerk leveren. In onze eigen spuiterij kunnen we houtwerk bewerken in de gewenste kleuren. Hiervoor maken we gebruik van milieuvriendelijke en watergedragen verven en lakken. Soms is het nodig om in meerdere spuitgangen de gevraagde grondkleur aan te brengen. Dit kunnen we vooraf met u bespreken.

Tussen iedere spuitgang bewerken we de houten ondergrond om een mooi en glad oppervlak te krijgen.

Profiteer van ons vakmanschap!

Wij zijn niet de enige fabrikant van houten deuren. Wel zijn we uniek in onze aanpak, waarbij we u als klant echt centraal zetten.

Bovendien combineren wij moderne eisen met authentieke uitstralingen en producten. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en mooie eindresultaten, maar wij gaan zelfs nog verder:

 • We werken met milieuverantwoorde houten.
 • Ook geven we graag gratis en vrijblijvend advies.
 • Onze vakmensen denken met u mee over het ontwerp.
 • We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden.
 • Ons team is goed opgeleid en zeer ervaren.

Houten deuren

Wilt u contact opnemen?

Vindt u het tijd voor nieuwe deuren en hoort u graag van ons welke mogelijkheden er zijn? Of wilt u nieuwe houten kozijnen in een bepaalde stijl? Dan zijn wij van Timmerfabriek Budding u graag van dienst! Belt u naar 0318 – 481842 voor vrijblijvend advies. U kunt ook direct een afspraak maken. Heeft u liever contact via de mail, dan kunt u een e-mail sturen naar info@timmerfabriekbudding.nl. We vertellen u dan zo spoedig mogelijk meer. Voor houten deuren van de beste kwaliteit moet u bij Timmerfabriek Budding zijn!

Vrijblijvende offerte