Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten deuren op maat Ede

Houten deuren op maat – Ede

Bent u op zoek naar houten deuren in Ede? Wilt u daarvoor houten deuren op maat laten maken door een klassieke timmerfabriek? Dan zit u goed bij de vaklieden van Timmerfabriek Budding. We maken uw houten deuren volledig voor u op maat, helemaal zoals u die wilt hebben. Zo heeft u snel uw woning of uw bedrijfspand in de stijl waar u altijd al van droomde. Lees snel verder hoe we u helpen met houten deuren op maat in Ede of neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte. Deze is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

De juiste houten deuren voor uw woning of pand

De juiste houten deuren op maat zijn noodzakelijk om uw woning of pand in Ede van de juiste sfeer te voorzien. Dit geldt voor zowel het interieur als voor het exterieur. Om ervoor te zorgen dat uw houten deuren op maat altijd een uitstekende indruk wekken, maken we onze deuren altijd van hoogwaardig tropisch hardhout. We spuiten en lakken uw deuren op maat milieuvriendelijk in elke tint die u maar wenst om de deuren vervolgens vakkundig bij u in Ede te plaatsen. Wilt u uw bestaande raam- en deurkozijnen eerst laten renoveren? Dan kunt u ook voor de renovatie van kozijnen bij ons terecht.

Houten deuren op maat

Ouderwets vakwerk voor u in Ede

Timmerfabriek Budding is een van de weinige bedrijven die nog echt aan ouderwets vakwerk doet als het gaat om houten deuren op maat. We weten daardoor als geen ander dat er bij het maken van houten deuren complicaties en problemen kunnen optreden. Door onze ervaring, expertise en de heldere communicatie naar u, komen we altijd tot een geschikte oplossing. Zo kunnen we u altijd hoogwaardige houten deuren op maat beloven. Tot slot zijn onze houten deuren op maat altijd voordelig geprijsd en voldoen ze altijd aan de hedendaagse veiligheidseisen in Ede.

Ramen en deuren op maat Ede

Onze voordelen voor u in Ede

Ga voor de vaklieden van onze timmerfabriek voor het maken van houten deuren op maat en profiteer met uw woning of bedrijfspand in Ede van het volgende:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten deuren op maat voor uw woning of bedrijfspand in Ede? Neem dan contact op met de vaklieden van Timmerfabriek Budding. Onze experts maken uw houten deuren op maat en helemaal in de stijl zoals u wilt. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Ede? Dat is zeker mogelijk bij ons! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte