Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten deuren op maat Arnhem

Houten deuren op maat – Arnhem

Wilt u in Arnhem nieuwe houten deuren? Wilt u daarvoor houten deuren op maat laten maken door een gerenommeerd timmerbedrijf? Dan kiest u voor de professionals van Timmerfabriek Budding. We maken uw houten deuren compleet op maat, volledig in de stijl die u wilt hebben. Zo heeft u gauw uw huis of pand in de stijl die u altijd al wilde hebben. Lees snel verder hoe wij u van dienst zijn op het gebied van houten deuren op maat in Arnhem of neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte. Deze is natuurlijk kosteloos en volledig vrijblijvend.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten deuren op maat voor de juiste sfeer

Goed gekozen en goed gemaakte houten deuren op maat zijn essentieel om uw huis of bedrijfspand in Arnhem de juiste sfeer te bezorgen. Voor zowel het interieur als voor het exterieur is dit belangrijk. Door onze houten deuren op maat altijd van hoogwaardig tropisch hardhout te maken, zorgen we er altijd voor dat uw pand van binnen en van buiten een goede indruk wekt. We spuiten uw houten deuren op maat altijd met milieuvriendelijk materiaal in elke kleur die u maar wenst. We installeren uw houten deuren ook professioneel in uw woning of pand in Arnhem. Wilt u uw huidige raam- en deurkozijnen eerst laten renoveren? Dan kunt u ook voor de renovatie van uw kozijnen bij ons terecht.

Houten deuren op maat Arnhem

Vakmanschap voor een scherpe prijs in Arnhem

Timmerfabriek Budding is een ervaren timmerbedrijf waar ouderwets vakmanschap hoog in het vaandel staat. We weten dan ook uit ervaring dat er bij het maken van houten deuren op maat problemen kunnen optreden. Gelukkig weten we door onze ervaring en expertise hoe we elk probleem op moeten lossen. Dit doen we altijd door eerlijk en helder met u in Arnhem te communiceren. Op die manier heeft u bij ons altijd de garantie van de best mogelijke houten deuren op maat. Als klap op de vuurpijl krijgt u bij ons ook nog eens vakmanschap voor een scherpe prijs.

Deuren en ramen op maat Arnhem

Voordelen van onze houten deuren op maat

Kies voor de professionals van onze timmerfabriek voor het vervaardigen van houten deuren op maat en geniet met uw huis of pand in Arnhem van de volgende voordelen:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten deuren op maat voor uw huis of pand in Arnhem? Neem dan contact op met de vaklieden van Timmerfabriek Budding. Onze professionals maken uw houten deuren op maat en volledig in de stijl zoals u wilt. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Arnhem? Dat is geen enkel probleem! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte