Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten deuren op maat Apeldoorn

Houten deuren op maat in Apeldoorn

Ben u op zoek naar houten deuren voor uw huis of bedrijf in Apeldoorn? Wilt u daarvoor houten deuren op maat laten maken door een ervaren en kundig timmerbedrijf? Schakel dan de experts van Timmerfabriek Budding in. Wij maken uw houten deuren helemaal op maat en voor de volle 100% in de stijl die u voor ogen heeft. Voor u het weet is uw huis of pand in de stijl die u altijd al wilde hebben. Lees hier verder wat we voor u kunnen doen qua houten deuren op maat in Apeldoorn of neem contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis en volledig vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Hoge kwaliteit houten deuren op maat

Als u uw woning of pand in Apeldoorn de juiste sfeer en uitstraling wilt geven, kunnen hoge kwaliteit houten deuren op maat niet ontbreken. We maken onze houten deuren altijd van hoge kwaliteit tropisch hardhout om ervoor te zorgen dat uw woning of pand zowel binnen als buiten een mooie uitstraling heeft. Heeft u een specifieke kleur in gedachten voor uw houten deuren op maat? We spuiten op een milieuvriendelijke manier uw deuren in elke gewenste tint. Vervolgens plaatsen we uw deuren ook vakkundig in uw woning of pand in Apeldoorn. Wilt u uw raam- en deurkozijnen eerst laten renoveren? Ook voor de renovatie van kozijnen zit u bij ons goed.

Op maat houten deuren en ramen in Apeldoorn

Vakwerk voor een goede prijs in Apeldoorn

Timmerfabriek Budding is een van de weinige bedrijven waar het klassieke timmerambacht nog echt bedreven wordt. Zo weten we als geen ander dat er bij het maken van houten deuren op maat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden. Met onze ervaring en vakbekwaamheid, weten we altijd hoe we elk probleem op moeten lossen. Dit doen we door ten alle tijden duidelijk en helder met u in Apeldoorn te overleggen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de best mogelijke houten deuren op maat. En dat allemaal voor een scherpe en voordelige prijs.

Ramen en deuren op maat Ede

Onze voordelen

Ga voor de vaklui van onze timmerfabriek voor het laten maken van houten deuren op maat en geniet met uw huis of pand in Apeldoorn van:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Contact met Timmerfabriek Buding

Wilt u houten deuren op maat voor uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn? Neem vandaag nog contact op met Timmerfabriek Budding. Onze experts maken uw houten deuren op maat en helemaal in de door u gewenste stijl. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Apeldoorn? Dat is geen punt! Vul gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte