Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Harderwijk

Voor uw timmerwerken in Harderwijk

In Timmerfabriek Budding heeft u uw specialist in unieke timmerwerken gevonden in de omgeving van Harderwijk. Wij hebben zeer veel ervaring in het realiseren van deuren op maat, kozijnen op maat en uniek toogwerk. Welke (ambachtelijke) houtbewerking wenst u van ons? Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken desgewenst met u mee. Benader onze timmerfabriek door 0318 – 481 842 te bellen in Harderwijk.

Als u deuren op maat wenst in Harderwijk

Laat onze timmerfabriek uw gewenste deuren op maat realiseren. Uw unieke deur vervaardigen wij in onze timmerfabriek. Het bewerken van deze deur gebeurt in onze eigen spuiterij. Wist u al dat we hier uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken voor gebruiken? Al onze deuren voldoen aan de hedendaagse eisen. Hier bent u van verzekerd, ook al dragen onze deuren op maat met authentiek profiel die echte klassieke uitstraling. Wat voor een deuren op maat mogen wij voor u vervaardigen, bewerken en monteren?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Naast deuren realiseert onze timmerfabriek ook kozijnen op maat. Deze worden gemaakt van de beste kwaliteit tropisch hardhout, namelijk dark red Meranti. Gunt u uw pand in Harderwijk ook een nieuwe, sfeervolle uitstraling? Kies dan ook voor houten kozijnen op maat. U kiest de maat, kleur en vormgeving, wij dragen zorg voor de zorgvuldige voor- en nabewerking.

Harderwijk

Dan beschikt u straks ook over kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat met een zeer lange levensduur en met inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Toogwerk als houtbewerking

Wij zijn, als ambachtelijk timmerbedrijf, zeer gespecialiseerd in traditionele houtbewerking. Zoals het realiseren van toogwerk. Elk raam en iedere deur krijgen wij graag perfect passend door middel van toogwerk. Dit kan door de bovenzijde van uw deur of raam in bijvoorbeeld een traditionele boog te brengen of juist een meer moderne vorm van houtbewerking toe te passen. Door samengestelde, kleine stukken hout in een mal tot de gewenste vorm te profileren, realiseren we een toogwerk. Kortom, voor elk soort houtbewerking in Harderwijk zijn wij uw partner.

Toe aan timmerwerken van onze timmerfabriek in Harderwijk?

Wilt u in Harderwijk een specialist in houtbewerking inschakelen? Kies dan voor Timmerfabriek Budding. Wij maken deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk precies zoals u wenst. Bel naar 0318 – 481 842, stuur een mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij realiseren graag al uw unieke timmerwerken in Harderwijk.

Vrijblijvende offerte