Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Ermelo

Voor al uw timmerwerken in Ermelo

Bent u op zoek naar een specialist in houtbewerking die uw timmerwerken in Ermelo volledig naar wens kan realiseren? Timmerfabriek Budding staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het volbrengen van allerhande timmerprojecten, zoals deuren op maat, kozijnen op maat en toogwerk. Ons timmerbedrijf is benieuwd naar uw wensen. Geef ze aan onze timmerfabriek door vanuit Ermelo via 0318 – 481 842.

Als u in Ermelo deuren op maat wenst

Wenst u unieke deuren op maat? De specialisten van onze timmerfabriek horen graag uitvoerig wat uw wensen zijn. Deze vertalen wij vervolgens in een uniek product dat we vervaardigen in onze timmerfabriek. Daarna brengen wij uw deuren op maat naar onze eigen spuiterij. Hier bewerken we deze met uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken. Kiest u voor deuren op maat met een authentiek profiel? Deze voldoen uiteraard volledig aan de hedendaagse eisen, ondanks de klassieke uitstraling.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Ook andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Onze timmerfabriek is in meer gespecialiseerd dan alleen het vervaardigen van maatwerk deuren. Zo maken wij ook kozijnen op maat. Onze kozijnen geven uw pand in Ermelo een zeer sfeervolle uitstraling. Onze kozijnen op maat zijn kwalitatief hoogstaand, onderhoudsvrij en gemaakt van dark red Meranti, het beste tropisch hardhout. Wat u ook zal bevallen, is dat onze kozijnen op maat voorzien zijn van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Ermelo

Tot slot dragen ze een zeer lange levensduur. Wij verzekeren u van een topproduct met perfecte voor- en nabewerking.

Voor speciale houtbewerking genaamd toogwerk

Is het nodig te kiezen voor toogwerk om uw deur of raam perfect passend te krijgen? Wij hebben veel ervaring in het vervaardigen van deze vorm van houtbewerking. Wij plaatsen kleine, samengestelde stukken hout in een unieke mal. Aldaar profileren ze tot de juiste vorm, de togen. Wenst u moderne togen of kiest u liever voor een traditionele boog als toogwerk? Onze afdeling houtbewerking verwezenlijkt graag precies wat u wenst. Bent u nog niet bekend met alle mogelijkheden in toogwerk? Laat onze specialist in houtbewerking u vrijblijvend adviseren en inspireren in Ermelo.

De mooiste timmerwerken in Ermelo zijn van onze timmerfabriek

Wilt u dat wij voor uw pand in Ermelo mooie deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk maken? Laat het weten aan Timmerfabriek Budding. Bel naar 0318 – 481 842, mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Omdat wij expert zijn op het gebied van houtbewerking kunnen wij ook uw maatwerk timmerwerken volledig naar wens realiseren in Ermelo.

Vrijblijvende offerte