Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Epe

Voor al uw timmerwerken in Epe

Timmerfabriek Budding heeft al regelmatig timmerwerken in Epe mogen realiseren. Denk aan deuren op maat, kozijnen op maat, maar ook aan toogwerk. Welke (ambachtelijke) houtbewerking mogen wij voor u uitvoeren? Wij luisteren graag aandachtig naar uw wensen, zodat wij vervolgens uw droomproduct kunnen verwezenlijken. Bel naar onze timmerfabriek via 0318 – 481 842 vanuit Epe.

Deuren op maat in Epe

Onze timmerfabriek ontdekt graag hoe uw gewenste deuren op maat er precies uitzien. Dan kunnen wij deze vervaardigen in de timmerfabriek. Vervolgens bewerken wij deze exact naar uw wens in onze spuiterij. Het verven en lakken gebeurt uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen producten. Wist u dat u bij ons ook deuren op maat met een authentieke uitstraling kunt bestellen? Hoe klassiek de uitstraling hiervan ook is, onze deuren voldoen aan de hedendaagse eisen. Kortom, geef direct aan welke deuren op maat u van ons wenst.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Ook voor timmerwerken als kozijnen op maat

U kunt onze timmerfabriek ook inschakelen voor de realisatie van kozijnen op maat. U geeft uw pand in Epe een zeer sfeervolle uitstraling met onze houten kozijnen op maat van dark red Meranti. Dit is de beste kwaliteit tropisch hardhout. Laat ons weten welke maat, kleur en vormgeving u wenst. Wij verzekeren u van een zorgvuldige voor- en nabewerking. Hierdoor beschikt u straks over kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat.

Epe

Bovendien hebben onze kozijnen een zeer lange levensduur en zijn ze voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Bij interesse in toogwerk als houtbewerking

Onze specialisten zijn bekend met vele verschillende vormen van houtbewerking. Zo kunnen wij, door middel van toogwerk, de bovenzijde van uw deur of raam perfect passend krijgen. Togen realiseren we door in een unieke mal samengestelde, kleine stukken hout tot de juiste vorm te profileren. Wenst u een traditionele boog als toogwerk? Of kiest u liever voor een moderne vorm? Binnen onze afdeling houtbewerking kunnen we elk soort toogwerk voor u realiseren. Bent u benieuwd naar welk soort houtbewerking past bij uw pand in Epe? Wij adviseren en inspireren u graag.

Kies voor timmerwerken in Epe van onze timmerfabriek

Wenst u mooie deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk in Epe? Neem contact op met Timmerfabriek Budding via 0318-484300, info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Schakel onze ervaren specialist in houtbewerking in voor al uw timmerwerken in Epe.

Vrijblijvende offerte