Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Ede

Voor al uw timmerwerken in Ede

Voor uw timmerwerken in Ede bent u bij Timmerfabriek Budding aan het juiste adres. De timmermannen van ons timmerbedrijf luisteren aandachtig naar uw wensen, denken graag met u mee en vervaardigen precies wat u wenst. Zijn dat deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of misschien een andere ambachtelijke houtbewerking? Neem contact op met onze timmerfabriek via 0318 – 481 842 zodat wij weten wat we voor u mogen betekenen in Ede.

Deuren op maat in Ede

Als u deuren op maat wenst, is het verstandig contact op te nemen met onze timmerfabriek. Voor het realiseren van uw gewenste, unieke deur gebruiken wij onze timmerfabriek. Voor het spuiten ervan onze eigen spuiterij. Zo weet u zeker dat er uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken voor gebruikt worden. Wenst u deuren op maat met een authentiek profiel in Ede? Ondanks deze klassieke uitstraling, voldoen ze volledig aan de hedendaagse eisen. Uiteraard behoort ook het monteren van uw nieuwe deuren op maat tot onze dienstverlening.

Kozijnen op maat behoren ook tot onze timmerwerken

Mag onze timmerfabriek kozijnen op maat voor u maken? Voor onze kozijnen gebruiken wij de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. De maat, kleurstelling en vormgeving ervan kiest u uiteraard zelf. Met houten kozijnen op maat gunt u uw huis een uiterst sfeervolle uitstraling. Al onze producten krijgen een zeer zorgvuldige voor- en nabewerking. Zo voorzien we onze kozijnen van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. Kortom, onze kozijnen op maat zijn kwalitatief hoogstaand, onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Toogwerk als unieke houtbewerking

Elk aspect van de houtbewerking zijn onze timmermannen meester. Zo kunnen wij elk raam en iedere deur perfect passend krijgen. Hoe? Door middel van toogwerk buigen we de bovenzijde in elke gewenste vorm. Bij toogwerk kunt u denken aan traditionele bogen, maar binnen onze afdeling houtbewerking kunnen wij ook togen in moderne vormen voor u realiseren.

Ede

Elk toogwerk bestaat uit samengestelde, kleine stukken hout die in een unieke mal tot de gewenste vorm worden geprofileerd. Wat voor een houtbewerking wenst u voor uw pand in Ede?

Behoefte aan timmerwerken in Ede van onze timmerfabriek?

Heeft u behoefte aan deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere houtbewerking voor uw pand in Ede? Schakel Timmerfabriek Budding in. U bereikt ons door te bellen naar 0318 – 481 842, te mailen naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Wij realiseren graag unieke timmerwerken voor in Ede die volledig aan uw wensen voldoen.

Vrijblijvende offerte