Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Barneveld

Voor timmerwerken in Barneveld

Heeft u specifieke timmerwerken klaar liggen in Barneveld? Laat deze oppakken door Timmerfabriek Budding. Zo realiseren wij graag deuren op maat en kozijnen op maat. Ook als u op zoek bent naar uniek toogwerk of een andere ambachtelijke houtbewerking, luisteren wij aandachtig naar uw wensen, denken we graag met u mee en vervaardigen we precies wat u wenst. Neem contact met ons op via 0318 – 481 842. Onze timmerfabriek staat voor u klaar in Barneveld.

Als u deuren op maat wenst in Barneveld

Onze timmerfabriek is uw geschikte partner, als u deuren op maat wenst. Uw gewenste, unieke deur realiseren we graag in onze timmerfabriek. In onze eigen spuiterij zullen wij deze vervolgens naar uw wens bewerken. Dit gebeurt uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken. Al onze deuren voldoen aan de hedendaagse eisen, maar kunnen een echte klassieke uitstraling dragen. Wenst u deuren op maat met een authentiek profiel? Wij vervaardigen, bewerken en monteren uw nieuwe deuren op maat graag voor u.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Onze andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Wat onze timmerfabriek ook voor u kan maken zijn kozijnen op maat. Hiervoor gebruiken wij de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Met kozijnen op maat van dit hout geeft u uw pand in Barneveld een uiterst sfeervolle uitstraling. Kies uw gewenste maat, kleur en vormgeving. Dan zorgen wij voor een uiterst zorgvuldige voor- en nabewerking.

Barneveld

Wenst u ook kozijnen op maat die kwalitatief hoogstaand en onderhoudsvrij zijn, voorzien zijn van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk en een zeer lange levensduur hebben? Schakel ons in.

Toogwerk als unieke houtbewerking

Ons timmerbedrijf is zeer gespecialiseerd in houtbewerking. Zo kunnen we door middel van toogwerk elk raam en iedere deur perfect passend krijgen. Er zijn verschillende vormen toogwerk mogelijk. Wenst u de bovenzijde van uw deur of raam in een traditionele boog? Of bent u een liefhebber van een meer moderne houtbewerking? Wij realiseren een toogwerk door samengestelde, kleine stukken hout in een mal tot de gewenste vorm te profileren. Geef aan ons door welke houtbewerking u wenst in Barneveld.

Wenst u ook timmerwerken van onze timmerfabriek in Barneveld?

Bent u in Barneveld op zoek naar een specialist in houtbewerking? Timmerfabriek Budding realiseert graag uw gewenste deuren op maat, kozijnen op maat of toogwerk. Bel naar 0318 – 481 842, mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Ons timmerbedrijf realiseert graag al uw timmerwerken in Barneveld.

Vrijblijvende offerte