Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Apeldoorn

Voor alle timmerwerken in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ervaren timmerbedrijf voor uw timmerwerken in Apeldoorn? Kom in contact met Timmerfabriek Budding. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, denken met u mee en ontwerpen precies wat u wilt. Heeft u behoefte aan deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere ambachtelijke houtbewerking? Onze timmerfabriek realiseert het voor u. Maak een afspraak met ons in Apeldoorn via 0318 – 481 842.

Kozijnen op maat in Apeldoorn

Wilt u uw pand verrijken met kozijnen op maat? De houten kozijnen van Timmerfabriek Budding zijn gemaakt van de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. Elke maat, kleurstelling en vormgeving is mogelijk. Wist u al dat houten kozijnen op maat uw huis een zeer sfeervolle uitstraling geven? Wij voorzien onze kozijnen van een uiterst zorgvuldige voor- en nabewerking. Zoals inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. Kies ook voor onze kwalitatief hoogstaande, onderhoudsvrije kozijnen op maat met een lange levensduur.

Ook deuren op maat behoren tot onze timmerwerken

Bij onze timmerfabriek bent u ook voor deuren op maat aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan een unieke deur in Apeldoorn? Wij vervaardigen deze graag voor u in onze timmerfabriek. Het spuiten ervan gebeurt in onze eigen spuiterij. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken. Als u deuren op maat wenst met een authentiek profiel, realiseren wij klassieke deuren die uiteraard volledig voldoen aan alle hedendaagse eisen. Ook voor het plaatsen van uw gewenste deuren op maat hoeft u niet meer op zoek naar een ander bedrijf.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Toogwerk als unieke houtbewerking

Omdat wij alle facetten van houtbewerking meester zijn, kunnen wij elk raam en elke deur passend krijgen. Door middel van toogwerk buigen we de bovenzijde ervan in elke gewenste vorm. Laat onze afdeling houtbewerking weten wat uw wensen zijn qua toogwerk. U kunt kiezen uit traditionele bogen tot moderne vormen. Voor elk toogwerk maken wij een unieke mal.

Apeldoorn

Deze wordt tot de gewenste vorm gebracht met samengestelde, kleine stukken hout. Heeft u specifieke wensen in houtbewerking voor in Apeldoorn? Laat het ons weten!

Wat mag onze timmerfabriek maken voor in Apeldoorn?

Kortom, Timmerfabriek Budding is voor al uw timmerwerken in Apeldoorn uw professionele partner. Of u nou deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere houtbewerking wenst. U bereikt ons via 0318 – 481 842, info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Wij verzorgen graag uw unieke timmerwerken in Apeldoorn!

Vrijblijvende offerte