Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Wageningen

Voor al uw timmerwerken in Wageningen

Timmerfabriek Budding is al regelmatig in Wageningen ingeschakeld voor het realiseren van timmerwerken. Van deuren op maat en kozijnen op maat tot uniek toogwerk. Heeft u ook wensen aangaande (ambachtelijke) houtbewerking? Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Dan luisteren wij aandachtig naar uw wensen om deze vervolgens te verwezenlijken. U bereikt onze timmerfabriek door naar 0318 – 481 842 te bellen vanuit Wageningen.

Deuren op maat in Wageningen

Neem contact op met onze timmerfabriek om ons te informeren over hoe uw gewenste deuren op maat er precies uitzien. Vanuit onze timmerfabriek vervaardigen wij uw deur. Vervolgens sturen we deze door naar onze eigen spuiterij voor het bewerken. Voor het verven en lakken gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen producten. Verder bent u ervan verzekerd dat al onze deuren aan de hedendaagse eisen voldoen. Ook als u kiest voor deuren op maat met een authentieke uitstraling, ontvangt u een product van topkwaliteit. Kortom, wat voor een deuren op maat mogen wij voor u realiseren?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Andere timmerwerken: kozijnen op maat

Onze timmerfabriek is ook in te schakelen voor de realisatie van kozijnen op maat. Met deze houten kozijnen op maat van dark red Meranti, de beste kwaliteit tropisch hardhout, geeft u uw pand in Wageningen een zeer sfeervolle uitstraling. Heeft u al een idee van de maat, kleur en vormgeving? Wij dragen graag zorg voor een zorgvuldige voor- en nabewerking. Dus bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat?

Wageningen

Onze kozijnen hebben een zeer lange levensduur en zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Bij interesse in toogwerk als houtbewerking

Wij zijn zeer gespecialiseerd in allerhande vormen van houtbewerking. Zo krijgen wij, door middel van toogwerk, de bovenzijde van uw deur of raam in elke gewenste vorm. Bij een toogwerk kunt u denken aan een traditionele boog. Maar ook als u liever een moderne vorm kiest, passen wij de juiste houtbewerking toe. Toogwerk realiseren we door samengestelde, kleine stukken hout in een unieke mal tot de juiste vorm te profileren. Wilt u weten welk soort houtbewerking gepast is voor uw pand in Wageningen? Laat ons u vrijblijvend adviseren en inspireren.

Timmerwerken in Wageningen van onze timmerfabriek

Mogen wij voor uw pand in Wageningen mooie deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk vervaardigen? U bereikt Timmerfabriek Budding door te bellen naar 0318 – 481 842, te mailen naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Al uw timmerwerken in Wageningen liggen bij onze specialist in houtbewerking in de juiste handen.

Vrijblijvende offerte