Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerman

Ervaren timmerman nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een timmerman voor het maken van lijstwerk, deuren of ramen, dan zit u goed bij Timmerfabriek Budding. Wij zijn onderdeel van Bouwbedrijf Budding. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk lijstwerk, waarbij ze rekening houden met moderne veiligheidseisen. Denk maar aan klassieke kozijnen met schuiframen, die tevens robuust hang- en sluitwerk hebben. Iedere timmerman is door ons goed opgeleid en heeft vele jaren ervaring opgedaan. Zo kunnen we u optimaal helpen!

Wat maken wij precies?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Bij ons kunt u terecht voor een timmerman die prachtig authentiek lijstwerk voor u kan vervaardigen. Daarbij wordt rekening gehouden met het politiekeurmerk, zodat u geen problemen met uw verzekering krijgt. Dit kunnen we doen voor uw monumentale pand, maar we kunnen ook series maken voor nieuwbouwwoningen. Wij maken onder meer het volgende:

 • Kozijnen
 • Ramen en deuren
 • Lijst- en toogwerk

Timmerman

Ook voor houten kozijnen

Met hout geeft uw uw woning een kwalitatieve en sfeervolle uitstraling. Onze timmerman maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit tropisch hardhout, namelijk dark red Meranti. Dit is afkomstig uit speciale bossen waar op verantwoorde wijze wordt gekapt. Onze kozijnen zijn leverbaar in iedere gewenste uitstraling, vorm en kleur. Doordat onze timmerman alles zorgvuldig voor- en nabewerkt en we kwalitatief materiaal gebruiken, kunnen we u een lange levensduur garanderen met weinig onderhoud.

Daarom Timmerfabriek Budding

Een timmerman is niet moeilijk te vinden. Maar een ambachtelijk vakman die kwaliteit levert, is wel uniek. Toch kunt u voor beide bij ons terecht. En wij bieden u meer dan dat:

 • We werken met ecologische grondstoffen en milieuvriendelijke lakken.
 • Uw wensen als klant staan bij ons zeer hoog in het vaandel.
 • U kunt ons inschakelen voor modern en klassiek houtwerk en meer.
 • Bij ons kunt u rekenen op maatwerk, omdat onze timmerman alle zelf maakt.
 • Een verzorgde afwerking en oog voor detail vinden wij zeer belangrijk.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen maken? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag kosteloos en vrijblijvend meer informatie. Hiervoor kunt u bellen naar 0318 – 481 842. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u een bericht sturen naar info@timmerfabriekbudding.nl. U mag ook ons online formulier invullen. Wij laten u vervolgens zo spoedig mogelijk meer weten. Wanneer u een timmerman nodig heeft, dan zijn wij van Timmerfabriek Budding uw beste keuze!

Vrijblijvende offerte