Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Renkum

Uw specialist voor uw timmerwerken in Renkum

Als u timmerwerken heeft klaarliggen in Renkum, bent u bij Timmerfabriek Budding aan het juiste adres. Wij realiseren uw deuren op maat en kozijnen op maat, maar zijn ook gespecialiseerd in andere houtbewerking, zoals het vervaardigen van een toogwerk. Geef uw wensen aan ons door, zodat wij uw droomproduct kunnen verwezenlijken. U bereikt onze timmerfabriek vanuit Renkum via 0318 – 481 842.

Deuren op maat in Renkum

Laat onze timmerfabriek uitvoerig weten hoe uw gewenste deuren op maat er precies uitzien. Uw wensen brengen we tot werkelijkheid in de timmerfabriek. In onze eigen spuiterij bewerken wij vervolgens uw maatwerk deur. Het verven en lakken doen we met uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen producten. Bij ons kunt u overigens ook deuren op maat met een authentiek profiel bestellen. Ondanks de klassieke uitstraling, voldoen deze deuren volledig aan de hedendaagse eisen. Kortom, wat voor een deuren op maat wenst u?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Ook voor timmerwerken als kozijnen op maat

Naast maatwerk deuren realiseert onze timmerfabriek net zo graag kozijnen op maat. Onze houten kozijnen op maat van dark red Meranti, het beste tropisch hardhout, geven uw pand in Renkum een zeer sfeervolle uitstraling. U kiest de maat, kleur en vormgeving, wij dragen zorg voor een perfecte voor- en nabewerking. Zo zijn onze kozijnen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk.

Renkum

Kies ook voor deze kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat met een zeer lange levensduur.

Bij behoefte aan toogwerk als houtbewerking

Soms kan toogwerk noodzakelijk zijn om de bovenzijde van uw deur of raam perfect passend te krijgen. Gelukkig zijn onze specialisten ook bekend met deze vorm van houtbewerking. Wij realiseren togen door kleine, samengestelde stukken hout in een unieke mal tot de juiste vorm te profileren. U kunt kiezen voor een traditionele boog als toogwerk, maar ook voor bijvoorbeeld een modernere vorm. Laat onze afdeling houtbewerking weten welk soort toogwerk wij voor u mogen realiseren. Nog geen idee? Laat ons u in Renkum adviseren en inspireren over de mogelijkheden in houtbewerking.

Kies in Renkum voor timmerwerken van onze timmerfabriek

Als u behoefte heeft aan mooie deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk in Renkum, dan is Timmerfabriek Budding graag uw partner. Bel naar 0318 – 481 842, mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren specialist in houtbewerking realiseert graag al uw timmerwerken in Renkum.

Vrijblijvende offerte