Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Nunspeet

Toe aan timmerwerken in Nunspeet?

Heeft u timmerwerken klaarliggen in Nunspeet voor een specialist in houtbewerking? Schakel dan Timmerfabriek Budding in. Wij zijn uw professionele partner voor deuren op maat, kozijnen op maat en andere gespecialiseerde timmerprojecten, zoals een toogwerk. Laat ons timmerbedrijf weten wat uw wensen zijn. Wij verwezenlijken deze graag. Bel vanuit Nunspeet naar onze timmerfabriek via 0318 – 481 842.

Als u in Nunspeet deuren op maat wenst

Spreek met onze timmerfabriek af om ons uitvoerig te laten weten wat voor een deuren op maat u wenst. Vervolgens vervaardigen wij uw gewenste deur in de timmerfabriek. Daarna bewerken wij uw maatwerk deur in onze eigen spuiterij. We gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen producten voor het verven en lakken. Wenst u deuren op maat met een authentiek profiel? Ondanks de klassieke uitstraling voldoet uw deur uiteraard volledig aan de hedendaagse eisen. Laat ons uw gewenste deuren op maat realiseren.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Ook voor andere timmerwerken zoals kozijnen op maat

Onze timmerfabriek is niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk deuren. Wij maken ook kozijnen op maat. Hiervoor gebruiken we dark red Meranti, het beste tropisch hardhout. Wilt u uw pand in Nunspeet ook een zeer sfeervolle uitstraling geven? Kies dan voor onze kwalitatief hoogstaande en onderhoudsvrije kozijnen op maat. Wij kunnen de houten kozijnen ook een kleur geven in onze spuitcabine.

Nunspeet

Verder zijn onze kozijnen op maat voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk en dragen ze een zeer lange levensduur. Geef aan ons uw gewenste maat, kleur en vormgeving door. Wij garanderen u een perfecte voor- en nabewerking.

Voor de speciale houtbewerking genaamd toogwerk

Soms is toogwerk noodzakelijk om uw deur of raam perfect passend krijgen. In deze vorm van houtbewerking, bedoeld voor de bovenzijde van ramen en deuren, zijn wij gelukkig ook gespecialiseerd. Door kleine, samengestelde stukken hout in een unieke mal tot de juiste vorm te profileren, worden togen gerealiseerd. Bent u op zoek naar een moderne vorm, of gaat u toch voor een traditionele boog als toogwerk? Laat het onze afdeling houtbewerking weten. Heeft u nog geen idee welk toogwerk bij uw pand in Nunspeet past? Wij adviseren en inspireren u graag over de mogelijkheden in houtbewerking.

De mooiste timmerwerken in Nunspeet komen van onze timmerfabriek

Wenst u uw pand in Nunspeet te verrijken met mooie deuren op maat, kozijnen op maat of een uniek toogwerk? Schakel Timmerfabriek Budding in. Bel naar 0318 – 481 842, mail naar info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren specialisten in houtbewerking verwezenlijken graag al uw maatwerk timmerwerken in Nunspeet.

Vrijblijvende offerte