Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Links

    Altijd oog voor detail
    Wij denken mee en geven vrijblijvend advies
    20+ jaar ervaring
    Vakkundige medewerkers

Bouwbedrijf, Bouwbedrijf Budding is specialist op het gebied van bijzondere woningbouw. Vele villa’s en landhuizen zijn door het Bouwbedrijf en zijn vakmensen gebouwd of verbouwd.
Bekijk

Fundeon

Fundeon, We streven ernaar om ons personeel daar waar mogelijk zelf op te leiden. Dat is de reden dat Bouwbedrijf budding bevoegd is met de titel Erkend Leerbedrijf. Dat komt niet alleen de kwaliteit van ons eigen werk ten goede, maar is ook belangrijk om het aanbod van goede vaklieden ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Bij ons leren jonge mensen dat bouwen een aantrekkelijk vak is. Helemaal als je het kan leren binnen een onderneming waar plezier in het werk op een hoog plan staat.
Bekijk

Scanabouw

Scanabouw, Bouwbedrijf budding werkt samen met Scanabouw,zij ontwerpen en fabriceren al sinds 1977 woningen, clubgebouwen, recreatiebungalows en bedrijfsgebouwen in houtbouw. Dat wil zeggen: in houtstapelbouw (logbouw), in houtskeletbouw en in combinaties daarvan. In de loop der jaren hebben wij in harmonieuze samenwerking met onze opdrachtgevers vele honderden projecten in houtbouw gerealiseerd.
Bekijk

SH&M

SH&M, Bouwbedrijf Budding is aangesloten bij SH&M dat is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de timmer- en meubelindustrie, houthandel en parketbranche.zij begeleiden zo’n 3.200 erkende leerbedrijven bij de opleiding van ruim 4.000 leerlingen tot de professionele vakmensen van morgen.

Bekijk

Rijksoverheid

Bouwwerken moeten passen in hun omgeving en mogen geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Het (ver)bouwen en gebruik van woningen en andere gebouwen is daarom aan regels gebonden. Alle bouwwerken moeten aan die regels voldoen. Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig. In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) bouwen.