Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Kozijnen vervangen

Voor verantwoord hout

Is het tijd om de kozijnen te vervangen in uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u een expert inschakelen om u te helpen. Bij Timmerfabriek Budding zit u dan goed. Wij hebben al vele jaren ervaring met het maken van toog- en lijstwerk, kozijnen, ramen en deuren. Daarvoor maken we het liefste gebruik van de dark red Meranti, een kwalitatief zeer goede soort tropisch hardhout. In speciale productiebossen wordt dit op verantwoorde wijze gekapt, waardoor u kozijnen krijgt die lang meegaan. U hoeft dan niet meer snel een nieuw kozijn te vervangen.

Waarom kozijnen vervangen?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Het vervangen van een kozijn is een klus die u moet uitbesteden. Wanneer u wilt dat dit goed gebeurt, dan kunnen wij u helpen. We hebben ervaring met het maken van kozijnen voor unieke woningen en monumentale panden. Maar we kunnen met evenveel gemak een hele serie maken voor een blok nieuwwoningen. Wij passen ons volledig aan aan uw wensen.
Waarom hebt is het vervangen van een nieuw kozijn nodig?

 • Het voorkomt het verlies van warmte, waardoor uw energierekening lager wordt
 • Dankzij ons robuuste hang- en sluitwerk is uw pand beter beschermd
 • Daarnaast ziet het er netter uit en verbetert het de uitstraling van uw huis

Wij denken echt met u mee

Voor ons is het heel belangrijk dat u als klant tevreden bent over uw kozijnen. Daarom denken we graag met u mee over uw wensen. Zo kunnen de kleurstelling, vormgeving en uitstraling geheel volgens uw smaak bepaald worden. Indien gewenst, geven we u graag advies over wat een geschikte optie zou zijn. We zorgen er verder voor dat ze netjes op gemaakt worden. Ook bewerken we ze goed voor en na, zodat ze langer meegaan.

Kozijnen vervangen

Tevens kunnen we ze voor u plaatsen, zodat u verder geen omkijken heeft naar het vervangen.

Daarom onze kozijnen

Wij van Timmerfabriek Budding zijn niet de enige bij wie u terechtkunt om kozijnen te vervangen. Wel zijn we uniek in onze aanpak: we combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste veiligheidseisen. Zo bent u verzekerd van een goed product dat lang meegaat en er authentiek uitziet. Maar we kunnen meer voor u doen:

 • Als onderdeel van Bouwbedrijf Budding kunnen we uw woning compleet renoveren.
 • Ook denken we graag mee over ontwerpen en geven we vrijblijvend advies.
 • Voor milieuvriendelijke lakken en verantwoord hout kunt u ook bij ons terecht.
 • We leveren er ook hang- en sluitwerk bij dat door de politie is goedgekeurd.
 • Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen, zodat u nooit te veel betaalt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u ons inschakelen om een kozijn te vervangen? Of wilt u meer weten over het hout van onze kozijnen? Dan kunt u gerust uw vragen via de mail of telefoon stellen. We kunnen u dan direct meer vertellen. U kunt bellen naar 0318 – 481 842, wanneer u ons graag persoonlijk spreekt. Of stuur een e-mail naar info@timmerfabriekbudding.nl. We zijn u graag van dienst. Wanneer u ons inschakelt om uw kozijnen te vervangen, dan kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit!

Vrijblijvende offerte