Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten kozijnen

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen nodig?

Wanneer u houten kozijnen nodig heeft, dan doet u er goed aan om de diensten van Timmerfabriek Budding in te schakelen. Wij zijn al vele jaren actief, waardoor we in staat zijn om ambachtelijk vakwerk te combineren met de modernste keurmerken en veiligheidseisen. Kozijnen nodig voor uw monumentale pand? Wij zorgen voor de juiste stijl en uitstraling. Bovendien leveren wij er altijd degelijk hang- en sluitwerk bij dat voldoet aan het keurmerk van de politie. En omdat we kwaliteit leveren, kunt u vele jaren genieten van uw houten lijstwerk!

Uit speciale productiebossen

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke lakken, wanneer we het hout spuiten. Daarnaast gebruiken we voor kozijnen de beste kwaliteit tropisch hardhout: de dark red Meranti. Dit is afkomstig uit speciale productiebossen waar op verantwoorde wijze wordt gekapt. Het grote voordeel hiervan is ook dat het een robuuste houtsoort is. En dankzij onze voor- en nabewerking kunnen uw kozijnen vele jaren meegaan. Uw houten kozijn heeft ook weinig onderhoud nodig.

Altijd maatwerk

Kiest u voor ons bedrijf, dan bent u verzekerd van maatwerk. Of het nu gaat om grote series voor een project met nieuwwoningen, of het restaureren van een uniek en monumentaal pand, wij leveren altijd maatwerk. Dat doen we niet alleen voor houten kozijnen, maar ook voor deuren, ramen en ander houten lijst- en toogwerk. Het voordeel hiervan is dat al onze producten in iedere gewenste kleurstelling, uitstraling en vormgeving te leveren zijn. Uw wensen staan centraal en wij zullen hier rekening mee houden tijdens het productieproces. Vraag ons ernaar!

Voordelen van ons bedrijf

Voor ons zijn uw wensen als klant heel belangrijk. Daarom luisteren we goed naar u en vertellen we u precies wat er wel en niet mogelijk is. Samen bepalen we dan wat er precies gemaakt gaat worden, waarbij we ons uiterste best doen om u als klant tevreden te stellen. Naast onze klantgerichtheid profiteert u bij ons van:

 • Scherpe en aantrekkelijke prijzen voor uw kozijnen en houten deuren
 • Wij denken met u mee en geven u graag vrijblijvend advies
 • Ons bedrijf gebruikt verantwoord hout en milieuvriendelijke lakken
 • Ook kunnen we niet alleen alles voor u maken, maar ook plaatsen
 • Op verzoek leveren we er stevig en goedgekeurd hang- en sluitwerk bij

Houten kozijnen

Wat mogen wij voor u doen?

Heeft u interesse in kozijnen van ons bedrijf? Of wilt u meer weten over houten lijstwerk voor uw monumentale pand? Dan helpen onze vakmensen u graag. U kunt bellen naar 0318 – 481842 om ons persoonlijk te spreken. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail, dan kunt u ons online contactformulier invullen. Of stuurt u een bericht naar info@timmerfabriekbudding.nl.. Onze medewerkers denken graag met u mee over houten kozijnen, die lang meegaan en perfect bij uw woning of bedrijf passen.

Vrijblijvende offerte