Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten kozijnen op maat Ede

Houten kozijnen

Bent u in Ede op zoek naar houten kozijnen op maat? Voor houten kozijnen voor uw ramen en deuren neemt u vandaag nog contact op met de vakspecialisten van Timmerfabriek Budding. Onze getrainde specialisten met liefde voor het vak, zorgen ervoor dat u uw houten kozijnen op maat helemaal krijgt zoals u die voor ogen heeft. Zo is uw huis of bedrijfspand in Ede straks helemaal zoals u het wilt hebben. Lees snel verder hoe we u verder helpen met houten kozijnen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen op maat voor uw huis of pand in Ede

Het exterieur van uw huis en/of uw bedrijfspand in Ede zijn natuurlijk een visitekaartje. Dat houten kozijnen op maat daar een essentieel onderdeel van zijn, snappen we bij Timmerfabriek Budding maar al te goed. Daarnaast begrijpen we ook dat houten kozijnen op maat ook voor uw interieur en de gewenste sfeer binnen erg belangrijk zijn. Daarom maken we uw houten kozijnen altijd van hoogwaardig tropisch hardhout. We spuiten uw kozijnen daarna altijd in de door u gewenste kleur met milieuvriendelijk materiaal. Wilt u uw kozijnen laten renoveren? Ook voor de renovatie van kozijnen staan we voor u klaar!

Timmerfbriek kozijnen

We staan voor u klaar

We zijn één van de weinige nog echte ambachtelijke timmerbedrijven voor houten kozijnen op maat in Ede. Bij het op maat maken van ambachtelijke producten kunnen er zich soms onverwachte zaken voordoen. Met onze flexibele instelling en onze heldere communicatie naar u als klant, komen we altijd tot een gepaste oplossing. Zo krijgt u bij ons altijd houten kozijnen op maat, in lijn met uw wensen en volgens de moderne veiligheidsrichtlijnen in Ede. We doen dit allemaal voor voordelige prijzen.

Houten kozijnen op maat Ede

Onze voordelen voor u in Ede

Ga voor onze timmerfabriek en voor onze houten kozijnen op maat en profiteer met uw huis of pand in Ede van de volgende voordelen:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Neem contact op met ons

Wilt u houten kozijnen op maat voor uw woning of bedrijfspand in Ede? Neem dan contact op met de vakspecialisten van Timmerfabriek Budding. Onze vaklui maken uw houten kozijnen voor uw ramen en deuren vakkundig op maat. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen in Ede? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte