Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Houten deurkozijnen op maat

Deuren op maat door Timmerfabriek Budding

Houten deurkozijnen op maat laat u maken door de bekwame experts van Timmerfabriek Budding. Met ons ambachtelijk vakmanschap bent u ten alle tijde zeker van kozijnen en deuren op maat volledig in lijn met uw persoonlijke wensen. Onze experts letten op de kleinste details en ze houden de moderne veiligheidseisen voor houten deurkozijnen op maat altijd in het achterhoofd. Lees gauw verder hoe we voor u uw houten deurkozijnen en deuren op maat maken of neem gerust contact met ons op voor extra informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Houten kozijnen en deuren op maat voor uw huis of bedrijfspand

U wilt uiteraard dat uw huis of uw pand volledig naar uw persoonlijke wens is. Houten deurkozijnen op maat en deuren op maat, maken die wensen werkelijkheid. We snappen als timmerfabriek uiteraard dat de juiste deuren en houten deurkozijnen op maat in uw huis of bedrijfspand een essentieel onderdeel vormen van de rest van de uitstraling. Daarnaast zijn deuren op maat ook belangrijk voor de ambiance in uw interieur. We maken uw houten deurkozijnen en deuren dan ook altijd van hoge kwaliteit tropisch hardhout. Tot slot spuiten en lakken we uw houten deurkozijnen en deuren op maat, ook volledig zoals u dat wil en met milieuvriendelijke materialen.

Houten deur kozijnen worden op maat gemaakt

Uw betrouwbare partner

Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van de renovatie en het maken van houten deurkozijnen op maat en deuren op maat. Bij het vervaardigen van deuren en kozijnen op maat, kunnen er ongewenste verrassingen verschijnen. Door onze flexibiliteit en onze duidelijke communicatie met u, komen we altijd tot de juiste oplossing voor elk probleem. Zo halen we altijd het hoogst haalbare niveau op het gebied van houten deurkozijnen op maat en deuren op maat. U komt als klant dus altijd op de eerste plaats bij ons. En dat allemaal voor bijzonder voordelige prijzen.

Onze voordelen met houten deurkozijnen op maat

Kies voor onze timmerfabriek voor houten deurkozijnen op maat en houten deuren op maat. Met onze ervaring, aandacht en heldere communicatie bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • Altijd een oog voor detail voor een verzorgde afwerking
 • Maatwerk, omdat we alles zelf maken in onze timmerfabriek
 • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed
 • Wij denken met u mee en geven u vrijblijvend advies
 • Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen
 • Vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers

Houten deurkozijnen op maat

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar houten deurkozijnen op maat voor uw huis of uw pand? Neem dan vandaag nog contact op met Timmerfabriek Budding. Onze experts maken uw houten deurkozijnen op maat en uw houten deuren op maat helemaal zoals u die wilt hebben. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 481 842 en per mail via info@timmerfabriekbudding.nl. Wilt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan gerust ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte