Timmerfabriek Budding
Kantooruren 0318- 481842
De Stroet 10

6741 PT Lunteren

Timmerwerken op maat in Arnhem

Voor al uw timmerwerken in Arnhem

Bent u op zoek naar een bewezen timmerbedrijf voor uw timmerwerken in Arnhem? Maak een afspraak met Timmerfabriek Budding. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, denken graag met u mee en realiseren precies wat u wenst. Mogen wij deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere ambachtelijke houtbewerking voor u realiseren? Laat het onze timmerfabriek weten vanuit Arnhem via 0318 – 481 842.

Kozijnen op maat in Arnhem

Wilt u onze timmerfabriek kozijnen op maat voor u laten maken? Onze kozijnen worden gemaakt van de beste kwaliteit tropisch hardhout, dark red Meranti. U kiest uiteraard zelf exact de maat, kleurstelling en vormgeving die u wenst. Houten kozijnen op maat geven uw huis een uiterst sfeervolle uitstraling. Onze kozijnen hebben bovendien een zeer zorgvuldige voor- en nabewerking genoten. Zo hebben wij ze voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. Kortom, onze kwalitatief hoogstaande, onderhoudsvrije kozijnen op maat hebben een zeer lange levensduur.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318-481842 voor meer informatie.

  OMSCHRIJF UW WENSEN

  Geef de afmeting door van het kozijn. Omschrijf uw wensen. Een foto meesturen van het kozijn is is wenselijk.

  ONTVANG DE OFFERTE

  Op basis van uw wensen ontvang u een prijsindicatie. De definitieve prijsvoering ontstaat na principe akkoord en inmeten op locatie.

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Wij plannen een afspraak in en gaan aan de slag om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Deuren op maat behoren ook tot onze timmerwerken

Heeft u interesse in deuren op maat? Ook hiervoor bent u bij onze timmerfabriek aan het juiste adres. Wij vervaardigen uw gewenste, unieke deur voor in Arnhem in onze timmerfabriek. Het spuiten gebeurt vervolgens in onze eigen spuiterij. Wist u al dat wij hier uitsluitend milieuvriendelijke, watergedragen verven en lakken voor gebruiken? Wij kunnen ook deuren op maat met een authentiek profiel realiseren.

Arnhem

Ondanks de klassieke uitvoering, voldoen ze uiteraard volledig aan alle hedendaagse eisen. Tot slot behoort ook het plaatsen van uw nieuwe deuren op maat tot onze dienstverlening.

Toogwerk als unieke houtbewerking

Wij zijn alle facetten in de houtbewerking meester. Hierdoor kunnen wij elk raam en elke deur passend krijgen. Zo buigen we de bovenzijde ervan door middel van toogwerk in elke gewenste vorm. Welk soort toogwerk mogen wij voor u in onze afdeling houtbewerking realiseren? Alles is mogelijk. Denk aan traditionele bogen, maar ook moderne vormen behoren tot de mogelijkheden. Elk toogwerk wordt met samengestelde, kleine stukken hout in de gewenste vorm tot stand gebracht. Laat ons weten welke specifieke wensen in houtbewerking u voor uw pand in Arnhem heeft!

Timmerwerken van onze timmerfabriek in Arnhem

Wenst u deuren op maat, kozijnen op maat, uniek toogwerk of een andere houtbewerking van Timmerfabriek Budding voor uw pand in Arnhem? Neem contact met ons op via 0318 – 481 842, info@timmerfabriekbudding.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Er zijn geen timmerwerken in Arnhem die wij niet kunnen oppakken voor u!

Vrijblijvende offerte